ŠVEDSKI ČAROBNJAK: / Pogledajte kako se Zlatan opušta poslije utakmice

Image
Foto: AFP

I 34 godine na leđima švedski nogometni čarobnjak Zlatan Ibrahimović svojim igrama zaslužuje epitet jednog od najboljih na svijetu.

22.2.2016.
13:03
AFP
VOYO logo

Zašto? Odgovor se krije u brojkama. Naime, u posljednje 33 utakmice za PSG i reprezentaciju Ibrahimović je upisao isto toliko golova te je po tom ispred njega samo Barcelonin LuisSuarez s dva gola više.

PSG je u subotu pobijedio protiv Reimesa u utakmici 27. kola francuskog prvenstva. Ibrahimović je pri tome upisao dva gola i isto toliko asistencija. Time je dodatno je povećao svoju prednost pred konkurencijom u Ligue 1. Njegov golgeterski učinak zbrojem s namještenim golovima za 13 je veći u odnosu na prvog iza njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći u Europi

Osim golova i asistencija Ibrahimović je protiv Reimsa imao i četiri ključna pasa, dva driblinga te 79 dodaavanja. Ukupno gledajući ove sezone uligama petice samo su Suarez (25) i GonzaloHiguain (24) zabili više golova od njaga (23).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju odličnu predstavu Ibrahimović je odlučio proslaviti na poseban način, a to je podijelio s obožavateljima na Instagramu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo