Svaki tjedan osvojite jedan adidas Speedcell uređaj!

Ivan Tomečak igra s inteligentnom kopačkom i uspoređuje rezultate s Messijem! Pitate se kako?

27.2.2012.
14:00
VOYO logo

Speedcell uređaj stavlja se u kopačku i bilježi pokrete sportaša u rasponu kretanja od 360 stupnjeva te mjeri trenutnu brzinu, prosječnu brzinu (svake sekunde), maksimalnu brzinu (svakih pet sekundi), broj sprinteva, pretrčanu udaljenost pri normalnom i visokom intenzitetu kao i broj koraka u sekundi i u minuti.

Podaci o igračevim performansama bežično se prenose na iPad, iPhone ili računalo, gdje se koriste za praćenje i kreiranje treninga, usporedbu sa suigračima i najboljim svjetskim igračima. Adidas s miCoach Speedcell tehnologijom postaje prvi sportski brand koji ulazi i u segment gaminga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači mogu koristiti svoje rezultate s terena kako bi pokrenuli virtualnog avatara u video igri miCoach Football. Što je igrač bolji na treningu u stvarnosti, to njegov osobni avatar u video igri pokazuje bolje vještine.

Pogledajte video s treninga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu adidasovu tehnologiju koju koristi Leo Messi, u Zagrebu je testirao igrač zagrebačkog Dinama i adizero f50 ambasador Ivan Tomečak uz potporu iskusnog suigrača Milana Badelja.

Priliku osvojiti Speedcell uređaj imaju i čitatelji portala Sportski.net. Sve što trebate napraviti je što prije točno odgovoriti na nagradno pitanje i pričekati obavijest putem e-maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za više informacija posjetite http://www.f50micoach.com.hr Dokaži da si brz! Micoach škola brzine održat će se 05. ožujka 2012. u Splitu uz mentorstvo Hajdukovog Ante Vukušića i u Zagrebu 08. ožujka 2012. uz Ivana Tomečaka. Na svakom eventu uz pomoć micoach tehnologije, poznatih nogmetaša te adidas demo tima, odabrat će se jedan najbrži/talentiraniji klinac koji će osvojiti adidas opremu i priliku da mu Vukušić ili Tomečak postane osobni mentor. Kako je bilo na eventima pratite na Sportski.net.hr-u.

MiCoach Speedcell uređaj igrači mogu koristiti i s drugim kopačkama i tenisicama jer se Speedcell uređaj može kupiti odvojeno i pričvrstiti s vanjske strane na vezice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo