SUPERKOMPJUTER ODLUČIO PRVAKA ENGLESKE: / Evo na čijoj strani su brojke, a tko neće vidjeti ni Ligu prvaka

Image
Foto: AFP

Matematički izračuni odredili su prvaka Engleske

9.3.2019.
14:46
AFP
VOYO logo

Liverpool je dugo bio lider, ali je ispustio prednost i prepustio prvu poziciju. Mnogi su mišljenja da je Liverpool ponovo posustao u ključnom trenutku, dok je jasno da je momentum na strani Manchester Cityja.

Do kraja sezone je samo devet kola i svatko ima svoje predviđanje kada je titula prvaka Engleske za sezonu 2018/2019 u pitanju, a sada je svoje rekao i "superkompjuter". U "mutne vode" predviđanja ishoda utrke za šampiona Engleske se uključila znanost. Naime, u pokušajima da se predvidi novi šampion Engleske sada pomaže i "superkompjuter" Football Web Page-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno tuga za Liverpool

Isti je na osnovu mnošta varijabli došao do konačnog izračuna i zaključka - Manchester City će obraniti titulu. Preciznije, Manchester City će zadržati jedan bod prednosti u odnosu na Liverpool.

Ako se ostvare predviđanja "superkompjutera" navijači Liverpoola, kojima je još u sjećanju 2014. godina, će teško podnijeti još jedan neuspjeh i to za samo jedan bod. S druge strane, navijači Manchester Uniteda će imati razlog za slavlje ukoliko se ostvare predviđanja superkompjutera jer će prema njima Crveni vragovi zadržati četvrtu poziciju koja ih vodi u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo