RAZBILI IH / Suparnik Hrvatske na Euru potopljen u Italiji: Slovenija pregazila Gibraltar

Image
Foto: Profimedia

Italija pregazila Češku

4.6.2021.
23:21
Profimedia
VOYO logo

Italija je danas na svom terenu pobijedila Češku 4:0 u pripremnom ogledu dviju momčadi za Europsko prvenstvo koje započinje za sedam dana.

Lorenzo Insigne bio sjajan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češka, suparnik Hrvatske u skupini D europske smotre, nije pronašla odgovor na talijanske napade koji su tresli njenu mrežu po dvaput u svakom poluvremenu. Ciro Immobile je u 23. zabio za 1:0, Nicolo Barrella u 42. povisio je na 2:0 da bi Lorenzo Insigne u 63. povisio na 3:0. Konačnih 4:0 djelo je Domenica Berardija u 73.

Image
ZANIMLJIVO UOČI EURA /

Poraz suparnika Hrvatske u kvalifikacijama za SP od Kosova, pobjeda Sjeverne Makedonije

Image
ZANIMLJIVO UOČI EURA /

Poraz suparnika Hrvatske u kvalifikacijama za SP od Kosova, pobjeda Sjeverne Makedonije

Češka reprezentacija bit će drugi ispit za Hrvatsku u skupini D. Ta će se utakmica igrati 18. lipnja, pet dana nakon ogleda Hrvatske i Engleske, odnosno četiri dana prije no što će igrači Zlatka Dalića zaigrati protiv Škotske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češkoj do početka EURA ostaje za odigrati još jedan dvoboj, u utorak protiv Albanije u Pragu.

Posljednja provjera za Italiju pred Euro

Italiji je, pak, ovo bila posljednja provjera pred kontinentalnu. "Azzurri" će sve svoje tri utakmice u skupini A igrati u Rimu, na otvaranju 11. lipnja protiv Turske, zatim 16. lipnja protiv Švicarske te 20. lipnja protiv Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suparnik Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru Slovenija u petak je kao domaćin u Koperu svladala Gibraltar sa 6:0 (4:0). Dvostruki strijelci bili su Šporar (11, 34) i Iličić (17, 57), a po jedan gol su dodali Mlakar (38) i Stanković (61).

Cipar izgubio od Mađarske

Cipar je pak izgubio prijateljski dvoboj od Mađarske u Budimpešti s 0:1 (0:1). Jedini pogodak postigao je Schafer u 36. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarskoj je ovaj susret poslužio kao provjera pred nastup na Euru na kojemu će igrati u skupini F. U 1. kolu će 15. lipnja u Budimpešti ugostiti branitelja naslova Portugal, u 2. kolu 19. lipnja svjetskog prvaka Francusku, dok će u 3. kolu gostovati u Muenchenu kod Njemačke 23. lipnja.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo