ŠUKER PERE RUKE: / Evo kad je UEFA kaznila Hrvatsku!

Nakon špekulacija da je HNS odlučio da Hrvatska bude domaćin Italiju u Splitu kad im je postalo jasno da će biti drastično kažnjeni, iz krovne kuće našeg nogometa su ponudili 'svoju' istinu.

9.4.2015.
14:15
VOYO logo

Kako su objavili na svojoj službenoj stranici, Hrvatski nogometni savez poslao je UEFA-i dopis o prijedlogu promjene domaćinstva kvalifikacijske utakmice s Italijom u utorak, 7. travnja u 16:30 sati, telefaksom i elektronskom poštom direktoru natjecanja Giorgiju Marchettiju. Dopis Talijanskom nogometnom savezu poslan je u utorak, 7. travnja u 16:32, telefaksom.

"HNS je u skladu s UEFA-inim propisima prvotno odredio Zagreb za grad domaćin, no u međuvremenu je, s ciljem poboljšanja unutarnje suradnje u hrvatskoj nogometnoj obitelji, odlučeno o prijedlogu promjene", stoji u dopisu kojeg je potpisao predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suglasnost Talijanskog nogometnog saveza s promjenom mjesta odigravanja HNS je elektronskom poštom primio u srijedu, 8. travnja u 17:03.

"Shvaćamo vaše razloge, a uzimajući u obzir našu odličnu suradnju i odnose, obavještavamo vas kako s naše strane ne postoji nikakav prigovor na promjenu domaćinstva iz Zagreba u Split", piše u odgovoru predsjednika FIGC-a Carla Tavecchija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je načelnu suglasnost s prijedlogom poslala Hrvatskom nogometnom savezu u srijedu, 8. travnja u 18:07.

Odluka Uefine Disciplinske komisije o kazni zbog ponašanja navijača na utakmici s Norveškom stigla je u HNS telefaksom u srijedu, 8. travnja u 18:25 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo