VIDEO: / Predsjednik oprao Štimca zbog generala Gotovine!

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nije s oduševljenjem dočekao komentare svojih suradnika na temu oslobađajuće presude hrvatskim generalima.

19.11.2012.
9:34
VOYO logo

Utakmica Hrvatske i Srbije na bilo kojem sportskom borilištu uvijek se smatra onom na rubu incidenta. Svi već pomalo sa strahom iščekuju kvalifikacijski dvoboj za Svjetsko prvenstvo 2014., koji će se 22. 3. odigrati u Zagrebu.

Oslobađajuća presuda hrvatskim generalima malo je ponijela izbornika Igora Štimca, koji je javno pokazao oduševljenje i tako narušio atmosferu između Hrvatske i Srbije. Brzo je reagirao Davor Šuker, koji je u emisiji Sport nedjeljom na televiziji Z1 rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko se malo zaigrao zbog Gotovine i zbog toga će biti packi. U ovoj euforiji oko generala ne trebamo razmišljati tko će izvesti početni udarac, trebamo razmišljati kako pobijediti Srbiju i otići na Svjetsko prvenstvo", izjavio je predsjednik HNS-a i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik Štimac je malo nespretno reagirao, kao i naš glasnogovornik Cvijanović. Svi moramo pripaziti jer smo tražili da se tenzije uoči utakmice smire i tako se moramo i ponašati. Na kraju će onaj tko pobijedi biti heroj! Želimo otići u Brazil, ali moramo pokazati respekt prema Srbiji, prema himni, moramo pokazati da smo civilizirani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo