Zabava u Šahtaru: 'Darijo, vrišti kao muškarac'

Nogometaši Šahtara obavili su u ponedjeljak zabavno snimanje za promotivne spotove i letke čiji je cilj privući na stadion nove navijače, a po mogućnosti cijele obitelji.

28.11.2012.
8:50
VOYO logo

Pred kamarema i fotoaparatima su se našla šestorica igrača ukrajinskog prvaka među kojima je bio i naš Darijo Srna. Od nogometaša se, između ostaloga, tražilo da na fotografijama prenesu emocije prilikom postizanja pogotka, ali i prilikom promašaja velike prilike.

"Ja ću odglumiti promašaj. To mi se češće događa", duhovito je prokomentirao Armenac Henrih Mhitarjan koji je očito bio dobro raspoožen jer je nakon toga uzeo 'na zub' kapetana Srnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je nogometaš glasnim urlikom trebao dočarati sreću nakon postizanja gola, ali prve snimke nisu ispale dobro.

"Darijo, vrišti kao muškarac", 'naredio' mu je Mhitarjan, a kapetan Vatrenih je poslušao i iz popravnog pokušaja snimio savršeni urlik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna je nakon toga uz slave smijeha svojim mobitelom nastavio snimati 'mučenje' ostalih suigrača. Atmosfera u Šahtarovoj svlačionici je očito odlična, što i ne čudi budući da je klub iz Donjecka uvjerljivo prvi na ljestvici ukrajinskog prvenstva, a već je osigurao i plasman u drugi krug Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo