STRUČNJAK OTKRIO RECEPT ZA ŠPANJOLSKU: /

'Njih trojica su dovoljno hitri, lukavi i efikasni da riješe stvar. Nije lako uloviti takve majstore'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vatreni od 20:45 sati igraju odlučujući susret Lige nacija.

15.11.2018.
17:13
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni nogometaš Dinama MilivojBračun, koji je bio dio nezaboravne Ćirine šampionske generacije iz 1982., najavio je u razgovori za službenu stranicu HNS-a utakmicu sa Španjolskom. On je i sam posljednje dvije igračke godine proveo u toj zemlji gdje je branio boje Elchea. Unatoč porazu od 6:0 prije dva mjeseca smatra da Vatreni imaju šanse.

"Činjenica je da odlaskom Xavija Hernandeza i Andresa Inieste više nije tako dominantan u veznom redu. Nema vrhunske kvalitete. No zadržao je agilnost, hitrost i okretnost u ofenzivi zato mu je završnica opasna", kazao je Braču i otkrio formulu uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadački trojac

"Sigurnošću u tranziciji pa polukontrama i kontrama. Uvjeren sam da su Ivan Perišić, Ante Rebić i Andrej Kramarić dovoljno hitri, lukavi i efikasni da riješe stvar. Nije lako loviti i uloviti takve majstore", dodao je i nastavio.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Milivoj Bracun. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

"Gosti će pogriješiti, zalomit će im se neki previd, propust, neminovni kiks. Bit će ovo suviše riskantna partija, pogotovo zbog njihove sklonosti napadu – otvore se, izlože neugodnostima. A spomenuta trojica te Luka Modrić, Ivan Rakitić i Marcelo Brozović iz središnjice, sposobni su za štošta, što je dokazano bezbroj puta. Glavno je da su se oporavili od burnog ljeta s veličanstvenim SP-om, pohvatali stare konce i stvarno dignuli", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo