KAKAV JE GOL ZABIO / Strijelac najljepšeg gola za Dinamo otkrio tajnu sjajnih slobodnjaka: Pazite koja je dva majstora spomenuo

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Marko Bulat zabio je sjajan gol iz slobodnog udarca, a nakon utakmice otkrio je tajnu izvođenja.

21.9.2023.
23:31
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u svom su prvom nastupu u Konferencijskoj ligi, u susretu 1. kola skupine C kao domaćini na stadionu u Maksimiru svladali Astanu sa 5-1 (1-0).

Image
PRVE REAKCIJE /

Jakirović otkrio kakav Dinamo želi pa poručio: 'Treba mi bar pola godine i jedan prijelazni rok da posložim sve'

Image
PRVE REAKCIJE /

Jakirović otkrio kakav Dinamo želi pa poručio: 'Treba mi bar pola godine i jedan prijelazni rok da posložim sve'

Prva dva pogotka na utakmici postigao je Bruno Petković (43-11m, 53-11m) iz kaznenih udaraca, da bi na 3-0 povisio Marko Bulat (58) iz slobodnog udarca. Na 3-1 smanjio je Kamo Hovhanisjan (78), a potom su Antonio Marin (85) i Tibor Halilović (90+3) postavili konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu ove skupine Viktoria Plzen je na svom terenu svladala Ballkani sa 1-0, pa nakon 1. kola Dinamo i Viktoria imaju po tri boda, dok su Ballkani i Astana bez bodova.

"Sretni smo da smo mogli s pobjedom otvoriti Konferencijsku ligu. Mislim da nam je nakon penala bilo puno lakše igrati. Imali smo puno prilika i prije tog pogotka. Sve u svemu, utakmica je završila super za nas", komentirao je nakon utakmice ofenzivac Plavih Gabrijel Vidović, dok je strijelac sjajnog gola iz slobodnog udarca Marko Bulat istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad se pogleda malo dublje utakmica, nije izgledalo baš onako kako rezultat kaže. Taj penal nas je baš pogurao. Nismo bili baš najbolji, ali tu onda dolazi do izražaja kvaliteta. Žao mi je što smo primili gol zbog Nevistića, koji je odlično branio. Učio sam od Oršića, a sad vježbam s Petkovićem. Danas pucam ja, sutra on i to funkcionira."

Pojačanje iz Nizozemske i strijelac gola za 5-1 Tibor Halilović je istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da nije moglo bolje od ovoga u debiju za mene. Momčad je odlična, dečki su nas dobro dočekali. Većinu ih znam, a protiv nekih sam i igrao prije. Mislim da je ovo dobro za nas, mislim da se vidi ta naša pozitivna energija. U prvenstvu zaostajemo, imamo utakmicu manje. Moramo gledati da to riješimo."

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo