STRAVA I UŽAS U VARAŽDINU: / Zastrašujuća ozljeda nogometaša šokirala gledatelje; 'Bolje da smo izgubili 7:0 nego da se dogodilo ovo'

Image
Foto: PIXSELL

Turčin je hitno prevezen u varaždinsku bolnicu, a utakmica se nastavila

25.9.2019.
21:48
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Varaždina u srijedu su navečer izborili osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa pobijedivši Rudeš 4:2 u šesnaestini finala., ali utakmicu su zasjenile nemile scene koje su viđene u 48. minuti. Pri vodstvu Varaždina od 3:0 na Tomislava Turčina startao je Rudešov Toni Gorupec i slomio mu desnu nogu. Noga je pukla kod zgloba pa je oštećen i ligament, javlja eVaraždin.hr.

Image
HAJDUK IZBORIO PROLAZ PROTIV BORBENIH PETRINJACA: /

Burić ostao bez napadača nakon grubog starta

Image
HAJDUK IZBORIO PROLAZ PROTIV BORBENIH PETRINJACA: /

Burić ostao bez napadača nakon grubog starta

Igrači su bili u nevjerici s obzirom da je bila riječ o vanjskom prijelomu noge. Vozilo hitne pomoći dovezlo se na teren, liječnički tim imobilizirao mu je desnu nogu i Turčin je hitno prevezen u varaždinsku bolnicu gdje će večeras biti operiran, a utakmica se nastavila. Inače, Tomislav Turčin je po drugi put u nešto više od godine dana pretrpio tešku ozljedu noge. Nakon oporavka od loma fibule sad je pretrpio i vanjski prijelom noge, što bi moglo biti itekako problematično za njegov nastavak karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ne želimo prejudicirati stvari, posebno ne ovako ružne, ne želimo niti coprati mladića već želimo da se što brže oporavi i vrati nogometu. Trener Rudeša Mirko Labrović izrazio je žaljenje zbog tog događaja i smatra da prekršaj nije bio toliko težak, nego da više bio nesretan slučaj.

Strateg Varaždina Borimir Perković je, pak, rekao da bi rađe da su izgubili 7:0 nego da se dogodila ova ozljeda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da će se Tomislav, nakon operacije i rehabilitacije vratiti još čvršči i još bolji", naglasio je Perković uz najbolje želje Tomislavu za što brži oporavak.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako koga zanima tko je u ovom dvoboju zabijao, za Varaždince su zabijali Dominik Glavina u 3., Matej Senić u 36., Iranac Mohammad Mehdi Mehdikhani u 46. i Dejan Glavica u 74. minuti, dok su Rudeš golove postigli Antonio Raguž u 60. i Tomislav Havojić u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo