PANIKA U HILTONU

STRAH OD VLASTITIH NAVIJAČA! HNS donio odluku koja se neće svidjeti pristalicama Vatrenih

Hrvatski nogometni savez odlučio je kako će reprezentacija prijateljski susret protiv Sjeverne Irske 5. studenog u Belfastu odigrati bez podrške svojih navijača.

Samo tri dana nakon što na praznom Maksimiru dočeka Island, Hrvatska gostuje u Sjevernoj Irskoj, a HNS je odlučio kako neće prodavati ulaznice hrvatskim navijačima. To znači kako navijači neće moći organizirano biti na tribini u Belfastu.

Neće biti moguća kupnja ulaznica preko Saveza

VELIKA ANKETA NET.HR-A: Dvojba koja zanima čitavu naciju! Izbornik Čačić mora donijeti važnu odluku za Island i Sj. Irsku

“Hrvatski nogometni savez obavještava zainteresirane navijače Vatrenih kako neće biti moguća kupnja ulaznica preko Saveza za prijateljski susret hrvatske reprezentacije protiv Sjeverne Irske koji je na rasporedu 15. studenoga u Belfastu”, stoji na službenoj stranici krovne organizacije nogometa u Hrvata. HNS je to objasnio riječima:

Baklja koja je protiv Italije u Milanu na travnjak doletjela od strane hrvatskih navijača.Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NOVI UDARAC ZA ČAČIĆA: Na dan okupljanja saznao da je ostao bez čovjeka koji igra u životnoj formi!

U pitanju sigurnosni razlozi

“Hrvatski nogometni savez odlučio je iz sigurnosnih razloga kako za utakmicu protiv Sjeverne Irske neće napraviti dogovor sa savezom domaćinom oko navijačke tribine za hrvatske navijače te stoga neće biti moguća kupnja ulaznica za navedenu utakmicu preko Hrvatskog nogometnog saveza”.

Povratak na Net.hr