STOPAMA GUARDIOLE I ENRIQUEA: / Već se zna budući trener Barcelone!?

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Legendarni Barcelonin vezni nogometaš Xavi Hernandez (36) otkrio je da mu je konačni cilj jednoga dana postati trenerom katalonskog diva u kojem je proveo najveći dio karijere.

6.4.2016.
18:07
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Xavi trenutno igra za katarski Al Sadd, ali već lagano gleda prema danima kada više neće biti aktivan na nogometnim travnjacima. Sjajni veznjak koji je s Barcelonom osvojio 24 trofeja želi postati trener i krenuti putem kojim su prošli Pep Guardiola i Luis Enrique.

Barcelonu smatra domom

"Nemam nikakvih dvojbi. Želim ostati u nogometu i biti blizu terena. Ne bih volio biti zatvoren u uredu. Moj konačni cilj je postati trener Barcelone. Ne krijem to, želim ponovno raditi za tu kuću koju smatram domom", istaknuo je Xavi u razgovoru za FourFourTwo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad god imam deset minuta za sebe, gledam nogomet na televiziji. Moja supruga to zna i mrzi nogomet. Gledam španjolsku ligu, pratim što se događa i u Premier ligi. Na mobitelu proučavam postave i gledam tko je zabio", opisao je Xavi svoju opsjednutost nogometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživa i u Kataru

Premda je kvaliteta nogometa u Kataru daleko od ozbiljne razine, Xavi tvrdi da i dalje uživa u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, to je profesionalna liga, ne možete se provlačiti u utakmicama jer su svi dobro fizički pripremljeni, a momčadi su izjednačene. Nije kao u Europi, liga nije taktički razvijena. No, ja volim nogomet, a Al Sadd igra s visokim posjedom, tako da dotaknem loptu više od 100 puta po utakmici. Ovdje sam zbog nogometa i želim ostaviti naslijeđe za Svjetsko prvenstvo 2022. godine", zaključio je Xavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo