ŠTO SE DOGAĐA S RAKITIĆEM? / Sevilla slavila, a bivšeg Vatrenog razapeli na Twitteru - 'Katastrofalna partija Hrvata. Jako, jako slabo'

Image

Još za vrijeme utakmice, a onda i nakon, navijači su na Twitteru žestoko kritizirali Hrvata

1.10.2020.
22:07
VOYO logo

Donedavni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić igrao je do 61. minute u minimalnoj 1-0 (0-0) domaćoj pobjedi Seville protiv Levantea u susretu 4. kola španjolskog prvenstva.

Strijelac jedinog gola bio je En-Nesyri u drugoj minuti sudačke nadoknade. Sevilla je tako zadržala stopostotni učinak u Primeri, iz dva nastupa ima šest bodova te se nalazi na petom mjestu. Bod više imaju Getafe, Valencia, Real Madrid i Villarreal. Levante je 13. s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Sevilla's Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) applause at the end of the UEFA Super Cup football match between FC Bayern Munich and Sevilla FC at the Puskas Arena in Budapest, Hungary on September 24, 2020.,Image: 559704057, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Još za vrijeme utakmice, a onda i nakon, navijači su na Twitteru žestoko kritizirali Hrvata. Rakitić je odigrao još jednu slabiju utakmicu za Sevillu, a zbog toga se povela i velika rasprava na društvenim mrežama.

"Logično je, Rakitić je prva zamjena trenera Julena Lopetegije. Katastrofalna partija Hrvata, loša distribucija i vrlo slab ulazak iz drugog plana. Jako, jako slabo", napisao je jedan korisnik Twittera i pokrenuo lavinu komentara u kojima su većinom kritizirali Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo