Što je ovo trebalo Dejanu Lovrenu?

6.12.2011.
21:35
VOYO logo

Već je završavala Lyonova konferencija za novinare u Maksimiru, na kojoj su bili Dejan Lovren i trener Remi Garde, kad je riječ uzeo stoper francuskog kluba i hrvatske reprezentacije i na hrvatskom rekao:

"Zahvalan sam francuskim novinarima što su došli, ali žalim što ovdje nisu hrvatski novinari koji loše pišu o meni. Sva su pitanja bila postavljena na francuskom, a ne poznajem ni jednoga hrvatskog novinara koji govori francuski", rekao je Lovren, koji se donedavno hrvatskim medijima kako ga 'gaze' francuski novinari, a sad se njima zahvaljuje i u svom se Maksimiru istodobno obračunava s nekim domaćim novinarima!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato što je točno zasmetalo Lovrena i što mu je to trebalo u ovom trenutku, posebno jer novinari na koje je mislio, naravno, nisu ni došli! A i prigovor o nepoznavanju francuskog jezika mu ne stoji. Dejan ga je, uostalom, nedavno naučio nakon dvije godine boravka u toj zemlji, da ne spominjemo kako gotovo ni jedan francuski novinar ne zna engleski. Usput, i prevoditeljica se na presici nerijetko gubila u vlastitom prijevodu. Tako je, eto, završila Lyonova pressica na kojoj nije nedostajalo bahatosti. Trener Garde možda je tek jednom spomenuo da respektira Dinamo, ali je zato naglasio:

"Očekujem čudo, realno je da zabijemo mnogo golova. Dinamo je u problematičnom stanju i vjerujem u našu visoku pobjedu. A onda nam ostaje čekati rezultat iz Amsterdama, neću na klupi imati izravnu vezu, nego ćemo tamošnji rezultat doznati u svlačionici. Ne nastavimo li natjecanje u Ligi prvaka, bit će to za mene tužan dan", rekao je Garde, a i Lovren smatra kako je Realno da će njegov klub 'nakantati' Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da. Realno jest, ali upitno je samo je li to moguće", izjavio je Lovren, koji je rekao kako ne osjeća posebno uzbuđenje zbog nastupa u Maksimiru jer je nakon odlaska u Lyon ovdje već igrao za reprezentaciju.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo