ŠTO JE BRACO RADIO U MADRIDU? / Otkriven pravi razlog tajnog puta u Španjolsku, Hrvat može odahnuti

Image
Foto: AFP

Čim je procurila vijest počelo se pisati da je Kovač prošlost

23.5.2019.
12:31
AFP
VOYO logo

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić nedavno je posjedio Madrid. Tamošnji mediji objavili su da je došao na pregovore s bivšim španjolskim izbornikom Julenom Lopeteguijem kako bi vidio je li voljan zasjesti na mjesto Nike Kovača.

"Niko Kovač broji posljednje dane u Bayernu. Glavni kandidat za njegov posao je Julen Lopetegui. Salihamidžić se u Madridu sastao bivšim izbornikom Španjolske i bivšim trenerom Reala. Sportski direktor Bayerna htio je saznati iz prve ruke je li Lopetegui zainteresiran za posao. To je izazvalo podjele u klubu jer su na vrhu imali neke druge kandidate na pameti”, objavio je početkom svibnja Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanima ga veznjak

“Bio sam u Madridu na sastanku s jednom nogometnim menadžerom, a ne Lopeteguijem”, odgovorio je Salihamidžić na te glasine.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

18.05.2019, Football 1. Bundesliga 2018/2019, 34. match day, FC Bayern Muenchen - Eintracht Frankfurt, in Allianz-Arena Muenchen. Germanr Meister 2019 FC Bayern celebrates den Titel: Trainer Niko Kovac (FC Bayern Muenchen) hat soeben eine Weissbierdusche ueber den Kopf bekommen. Football: Germany, 1. Bundesliga, München - 18 May 2019, Image: 434584151, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Njemački Bild u četvrtak je pak otkrio prave razloge Bracinog posjeta španjolskoj prijestolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U klubu se priča da je Salihamidžić posjetio Madrid zbog veznjaka Atletica Rodriga Hernandeza. Bayern još od siječnja traga za defanzivnim veznjakom za iduću sezonu", naveli su.

Osvojili li Kovač njemački Kup njegov ostanak u Münchenu bit će neupitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo