NEIZVJESNA SITUACIJA / Hrvat uživa u susjedstvu: 'Nisam imao obično djetinjstvo, a Modrić je poseban, ne treba ga ni s kime uspoređivati'

Image
Foto: Profimedia

Mladom veznom igraču ispunio bi se san kada bi zaigrao za Vatrene

25.5.2023.
15:39
Profimedia
VOYO logo

Nikola Moro još uvijek ne zna gdje će igrati iduće sezone. Još uvijek je igrač moskovskog Dinama, ali je na posudbi u Bologni. Kako se sezona bliži kraju tako uskoro završava i Morina posudba pa je o toj temi razgovarao u intervjuu za Il Resto del Carlino.

Image
ŽESTOKO /

Funcuti brutalno odgovorili Marku Livaji: 'Ako si toliko zainteresiran za freze i traktore, platit ćemo ti polaganje vozačke'

Image
ŽESTOKO /

Funcuti brutalno odgovorili Marku Livaji: 'Ako si toliko zainteresiran za freze i traktore, platit ćemo ti polaganje vozačke'

Hrvatski nogometaš je naglasio kako mu je najviše s prilagodbom pomogao austrijski reprezentativac s korijenima iz Srbije, Marko Arnautović. "Nisam imao obično djetinjstvo. Do 11. godine živio sam u Solinu, malenom mjestu pokraj Splita. Zatim me pozvao Dinamo, pa sam sam otišao živjeti u Zagreb, u kuću u vlasništvu kluba, s ostalim dječacima iz Hrvatske. Roditelji su me posjećivali, a zatim su se i oni preselili. S 22 godine otišao sam u Rusiju, a sada sam ovdje", rekao je Moro,kojeg su Plavi prije nešto manje od tri godine prodali moskovskom imenjaku za 8,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Luka je poseban...'

Hrvatski veznjak je komentirao i usporedbe talijanskih novinara između njega i Luke Modrića. "Luka je poseban, ne bi ga trebalo ni s kime uspoređivati. Kod nas se mlade igrače, čim dobro igraju, odmah uspoređuje s njim", rekao je Moro. "Da, dobio sam pretpoziv, ali nije lako. Puno je vrhunskih igrača. Želim igrati u Bologni i izboriti se za priliku".

Njegova želja je i više nego jasna

Iako mu posudba uskoro završava, njegova namjera je jasna. "Bologna je savršena, život je ovdje prekrasan, klima također. Sretan sam. Kada želim, mogu automobilom za četiri i pol sata otići kući u Hrvatsku", izjavio je Moro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam ovdje, ali ne znam što će se dogoditi. Bologna i Dinamo Moskva pregovaraju, moj agent radi na tome. Dok se stvari ne riješe, ne želim o tome razmišljati. Moram izbjeći smetnje", objasnio je središnji veznjak, istaknuvši kako bi želio ostati u Bologni. "Da, bio bih sretan. Dobro se osjećam u Italiji i ostanak bi bio savršeno rješenje za mene", dodao je.

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja,od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo