ŠTO ĆE SOUDANI REĆI NA OVO? / Sjajni dinamovac dobio konkurenta za najbolji gol sezone

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Čini se kako je Soudani dobio konkurenciju za najljepši pogodak sezone.

10.4.2017.
9:53
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Osijek je jučer u Gradskom vrtu uvjerljivo vladao Split 4-0. Susret je bio odigran u sklopu 27. kola HNL-a. Osijek je mogao do vodstva već u 13. minuti, međutim Muzafer Ejup nije uspio realizirati jedanaesterac, njegov udarac sjajno je obranio Tomislav Duka.

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 45. minuti kada su gosti ostali s igračem manje, a isključen je Josip Jurendić. Slobodan udarac sjajno je izveo Dimitro Lopa pogodivši za 1-0. U drugom dijelu Osijek je zabio još tri gola za uvjerljivu 4-0 pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci su bili Andrej Lukić (54), Antonio Perošević (57) i Alen Grgić (90+2). Lukićev pogodak za 2-0 bila je majstorija. Lukić je primio loptu na nekih 30-etak metara od gola i neobranjivo, desnom nogom pogodio desni gornji dio vrata nemoćnog golmana Duke.

Ovo 27. kolo pamtit će se po tri stvari. Po remiju Rijeke i Dinama u derbiju desetljeća hrvatskog nogometa, fantastičnom golu Soudanija pred kraj susreta kad je Alžirac šokirao Rujevicu zabivši Škaricama i spomenuti pogodak Lukića koji možete vidjeti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo