Nakon svega još i ovo! Luka Modrić ne može igrati!

'Jedini problem koji nas muči jest stanje Luke Modrića, on je ključni igrač i teško da će biti u optimalnom stanju za početak kvalifikacija', poručio je hrvatski izbornik Igor Štimac.

14.8.2012.
14:04
VOYO logo

Igor Štimac će se u srijedu navečer (20.30 sati) predstaviti na klupi Vatrenih. Utakmica na Poljudu protiv Švicarske bit će sve samo ne revijalna. Novi izbornik želi ostvariti dobar dojam i startati pobjedom, igrači mu se, pak, žele nametnuti.

'Svi igrači jako su motivirani, vidio sam jaki intenzitet, to me posebno veseli. Svi su igrači svjesni da ulazimo u novi ciklus, a na nama su teške odluke jer imamo širok igrački kadar. Neće biti lako izabrati one koji će početi, ali to me raduje', poručio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema nekih ozljeda, svi su reprezentavci zdravi. Ipak, nije sve tako bajno, Luka Modrićnije prošao pripreme, ne igra utakmice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedini problem koji nas muči jest stanje Luke Modrića, on je ključni igrač i teško da će biti u optimalnom stanju za početak kvalifikacija. Nastojat ćemo provjeriti sve igrače, većini dati solidnu minutažu, da pokažu kako ispunjavaju nove zahtjeve. Nadam se da ćemo nakon Švicarske imati puno manje upitnika" kazao je Štimac za Večernji list, dok se njegova produžetna ruka na terenu - Darijo Srnanadovezao:

"Svi igrači su zadovoljni odabirom HNS–a, vode nas bivši veliki igrači, mogu nam ukazati na neke stvari. Počinju pripreme za Brazil, veseli nas što igramo u Splitu. Igrači su spremni, trening je prošao jako dobro, upoznajemo se, ovo je početak akcije Brazil. Švicarska zaslužuje veliki respekt, imaju velikog trenera, uoči Eura svladali su Njemačku, nadigrali je u potpunosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo