STIGLA POMOĆ IZ GRČKE: / Dinamo je u društvu Barcelone, Chelseaja i PSG-a!

Image

Nogometaši zagrebačkog Dinama osvojili su prvo mjesto u skupini F juniorske Lige prvaka i direktan plasman u osminu finala.

9.12.2015.
20:18
VOYO logo

Dinamo, Arsenal i Olympiacos su natjecanje završili s po deset bodova, no u ovom trokutu Dinamo je bio najuspješniji u međusobnim susretima osvojivši sedam bodova u sudaru s engleskim i grčkim klubom. Arsenal je osvojio šest, a Olympiakos četiri što znači da je Arsenal drugi, a Grci su usprkos pobjedi ispali. Na začelju ljestvice je Bayern sa četiri boda.

"Nedostajalo je malo sreće"

"Osigurali smo proljeće u Europi, a to nam je bio primarni cilj. Naravno da nam je svima žao zbog toga što nismo upisali pozitivan rezultat protiv Bayerna. Ipak, najbitnije je to što smo ostvarili primarni cilj, a mislim da možemo ići do kraja u nastavku natjecanja. Mislim da je danas nedostajalo malo sreće, ali tako je to u sportu", kazao je Josip Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, mladi nogometaši Dinama u tri domaće utakmice osvojili su samo jedna bod, dok su dobili sva tri susreta na gostovanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osmina finala u ožujku

"Žao mi je što u Maksimiru ne možemo pobijediti, ali imamo osigurano proljeće u Europi. Šteta zbog poraza od Bayerna. Imali smo svoje šanse, ali nismo uspjeli zabiti", kazao je Dinamov trener Mario Cvitanović.

Susreti osmine finala Lige prvaka na rasporedu su u ožujku iduće godine, a prije toga će u veljači biti odigran play-off'. Osim Dinama, direktan plasman u osminu finala izborili su i Chelsea, Manchester City, Lyon, Paris Saint-Germain, PSV Eindhoven, Benfica i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

DINAMO - Bayern 0-1 (Stefandl) Olympiacos - Arsenal 2-0 (Manthatis 11, Chantzaras 37)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA:

1. DINAMO 6 3 1 2 9-8 10

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Arsenal 6 3 1 2 9-7 10

3. Olympiacos 6 3 1 2 9-8 10

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Bayern München 6 1 1 4 3-7 4

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo