STARI ZNANCI: / Bilić vraća hrvatsku zvijezdu u engleski nogomet?

Image
Foto: Ivana Ivanović / PIXSELL
13.6.2015.
14:59
Ivana Ivanović / PIXSELL
VOYO logo

Nema sumnje da će West Ham u aktualnom prijelaznom roku dovesti nekoliko pojačanja, a otočki mediji naveliko špekuliraju o kojim se imenima radi. Posljednjih je dana Bilić tako bio povezivan i s dvojicom hrvatskih reprezentativaca - nagađalo se da želi dovesti Dejana Lovrena iz Liverpoola, kao i Alena Halilovića na posudbu iz Barcelone.

Što će reći Rusi?

Dnevnik Mirror je u subotu otišao korak dalje, pa tako izvještava da Bilić u Englesku pokušava vratiti starog poznanika Vedrana Ćorluku (29). Hrvatski stoper je proveo jednu sezonu u Manchester Cityju, a potom je od 2008. do 2012. bio član Tottenhama, uz kratkotrajnu posudbu u Bayer Leverkusenu. Kad je postao trener Lokomotiva, Bilić ga je doveo u Moskvu gdje i danas igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije sporno da Bilić iznimno cijeni Ćorluku koji mu je bio i jedan od glavnih igrača tijekom šestogodišnjeg mandata na klupi hrvatske reprezentacije. Sada ga navodno želi i u novom klubu, ali pitanje je što će na to reći Lokomotiv čiji su navijači prije nekoliko dana izabrali Ćorluku za najboljeg igrača sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo