Slavni velikan na intenzivnoj njezi: 'Mogao bi umrijeti!'

The Sun je objavio vijest da se Paulu Gasoigneu zdravstveno stanje nakon dolaska u kliniku za odvikavanje od alkohola pogoršalo te da se bori za život.

10.2.2013.
13:16
VOYO logo

Legendarni 45-godišnji Gazza je stigao u kliniku u Phoenixu prije pet dana, no njegov je organizam navodno loše reagirao na detoksikaciju te je situacija postala vrlo dramatična.

"Gazza je jako loše. Puno je gore nego prije par dana i očajnički treba pomoć. Loše je reagirao na period bez alkohola. Njegovi unutarnji organi otkazuju. Nalazi se na intenzivnoj njezi i život mu je u opasnosti. Ako ne primi najbolju moguću pomoć liječnika, mogao bi umrijeti. On nema novaca za plaćanje tretmana, a to je u SAD-u jako skupo. Njegov život ovisi o tome", prenosi The Sun izjavu osobe bliske engleskoj nogometnoj legendi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DJ i TV voditelj Chris Evans jedan je od Gascoigneovih brojnih prijatelja koji je ostao šokiran njegovim izgledom na jednoj humanitarnoj večeri u hotelu u Northamptonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam prošlog tjedna vidio slike svog starog prijatelja, čak sam i ja ostao u šoku. Kažem 'čak i ja' jer sam ga viđao svakakvog, no sada je gore nego što sam si mogao zamisliti", izjavio je Evans.

Više o temi: specijal-201102150360004-Nogometne legende

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo