SRPSKI STRUČNJAK IZJAVOM O ENGLEZIMA NASMIJAO ČITAVU REGIJU: / 'Englezi sirotinja, jedu tri puta dnevno, a tu su i...'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Milan Živadinović u svom prepoznatljivom stilu analizirao utakmicu Crvena Zvezda - Liverpool

7.11.2018.
17:40
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nogometaši beogradske Crvene Zvezde u utorak navečer su na stadionu "Rajko Mitić", poznatiji pod imenom Marakana, kreirali su senzaciju svladavši u 4. kolu skupine C Lige prvaka veliki engleski Liverpool 2-0. Junak dvoboja bio je Milan Pavkov koji je zabio oba pogotka.

CRVENA ZVEZDA – LIVERPOOL 2-0: Senzacija u Beogradu – Liverpool na koljenima, Zvezda slavila na prepunoj Marakani!

Euforija u Srbiji među pristalicama crveno-bijelih

Srpski mediji, očekivano, s dosta euforije pišu o ovom povijesnom rezultatu za Crvenu Zvezdu i klupski srpski nogomet. "Dan nakon povijesti", u tom smjeru u srijedu idu sportske rubrike srpskih tiskovina i portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Red Star Belgrade's Serbian forward Milan Pavkov celebrates after winning the UEFA Champions League Group C second-leg football match between Red Star Belgrade and Liverpool FC at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade on November 6, 2018. (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP)

DA JE KLOPP ZNAO ŠTO MU OVAJ PJEVA…: Video koji se širi društvenim mrežama nasmijat će do suza sve osim Liverpoolova trenera

Legendarni srpski nogometni stručnjak Milan Živadinović u svom je prepoznatljivom stilu analizirao utakmicu Crvena Zvezda - Liverpool. Britanski tabloid Kurir prenosi kako je popularni "Živa" u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana u hvalospjevima pričao o igri Crvene zvezde, navijačima i sjajnim taktičkim zamislima trenera Vladana Milojevića. Njegova urnebesna analiza igre Redsa nasmijala je čitavu regiju.

'Ovi nogometaši Liverpoola su ušli onako...'

"Ovi nogometaši Liverpoola su ušli onako, to je ta engleska škola. Tu je uglavnom sirotinja, najeli se, jedu tri puta dnevno, tu su i plavuše... Znam ja, imao sam Abubakara. Njemu je najvažnija bila plavuša i ako mu je pustiš gotov je", kaže Živadinović i dodaje kako su Englezi podcijenili Beograđane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/v4mcf

LOVREN NAPOKON DOŠAO NA SVOJE: Navijači Liverpoola odali priznanje

"Ušli su malo prepotentno u meč, imali su šanse dvije, možda tri minute, a Bog im nije htio dati prednost. Crvena zvezda je usmijeravala igru. Sviđa mi se kako je Milojević složio obranu, kod 0-0 zadnja linija je bila na protivničkih 16 metara. U drugom poluvremenu na 2-0 svi su se vratili u zonu i ovi su mogli igrati devet dana da hoće", ističe Milan Živadinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo