SRPSKI NAPADAČ NAPRAVIO KOBNU POGREŠKU: / Zbog neopreznog 'lajka' mogao bi odletjeti iz Reala - 'Vidjet ćemo kako će završiti'

Image
Foto: AFP7 / Zuma Press / Profimedia

Nedavno su Španjolci objavili kako Jovića traži AC Milan i kako bi transferu mogao kumovati Ante Rebić

5.5.2020.
13:51
AFP7 / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Ovih dana jedna od glavnih tema u španjolskim i talijanskim medijima jest mogući transfer srpskog napadača Luke Jovića. Mladi igrač nije se baš snašao u Real Madridu, koji ga je doveo prošlog ljeta za ogromnih 60 milijuna eura i spekulira se kako bi u sljedećem prijelaznom roku mogao napustiti Bernabeu.

Nedavno su Španjolci objavili kako Jovića traži AC Milan i kako bi transferu mogao kumovati Ante Rebić. Hrvatski je reprezentativac vrlo dobar prijatelj s Jovićem još iz dana kada su žarili i palili Eintrachtom, a sada ga Milan, valjda, koristi kao mamac ja Jovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je, Real nema baš neki arsenal u napadu. Tu je samo Karim Benzema i Mariano Diaz, koji je odigrao jednu utakmicu ove sezone, pa se u klubu vjerojatno nadaju da bi Jović možda mogao i proraditi. No, mladi Srbin, čini se, baš želi napustiti Real. Naime, španjolski su mediji primijetili da je Jović u međuvremenu na Instagramu "lajkao" službenu stranicu AC Milana, a to se svakako može protumačiti kao, barem neka sitna, potvrda glasina.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Jovic of Real Madrid during the match CA Osasuna v Real Madrid, of LaLiga 2019/2019 season, date 23. El Sadar Stadium. Pamplona, Spain, 9 Feb 2020., Image: 497537101, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

'Vidjet ćemo što će biti'

Ovaj potez Jovića nije baš dobro sjeo Španjolcima, dok s druge strane u Milanu itekako odobravaju njegovu aktivnost na društvenim mrežama. A da se nešto doista kuha, indirektno je potvrdio i otac Luke Jovića, Milan Jović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rebić je i moj veliki prijatelj. I Luka i ja smo s njim u kontaktu i čujemo se. Vidim da mi sina sele u razne klubove, ali koliko je istine u tome da će prijeći u Milan, vidjet ćemo. Odluka je na Luki i Realu", rekao je Milan Jović za Alo.

Inače, Jović sada vrijedi 32 milijuna eura, što je gotovo upola manje od one vrijednosti s početka sezone i dakako tu Milan vidi svoju priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo