SRNA SE PREVIJAO U BOLOVIMA: / Bivši kapetan Vatrenih ostao ležati na travnjaku nakon sukoba s kijevskim napadačem

Image
Foto: Screenshot

U ludom derbiju punom preokreta i velike nervoze, nogometaši Šahtara svladali su kao gosti kijevski Dinamo rezultatom 4-3 i povećali prednost na ljestvici ukrajinskog prvenstva.

12.12.2016.
20:38
Screenshot
VOYO logo

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i kapetan kluba iz Donjecka odigrao je susret u punoj minutažu, kao i Domagoj Vida u redovima poražene momčadi, asistirao za pogodak kojim je rezultat izjednačen na 2-2, ali i odglumio nokaut nakon sukoba s Juniorom Moraesom. Brazilski napadač Dinama u potpunosti je izgubio živce u 59. minuti ogleda u kojoj je krenuo u sukob sa čak četvoricom iz suparničke momčadi. Jedan od njih bio je i Srna kojeg je napadač kijevske momčadi odgurnuo rukama u lice što je Šahtarovom kapetanu bilo dovoljno da padne na travnjak i neko vrijeme na njemu i ostane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moraes je za sve zaradio crveni karton i ostavio momčad sa igračem manje, samo da bi Ribalka u petoj minuti sudačke nadoknade utakmice postao i drugi isključeni igrač domaćina.

Obojica isključenih igrača bili su i strijelci za Dinamo, Moraes u prvoj minuti za 1-0, a Ribalka u 30. za 2-1. Zanimljivo, od četiri Šahtarova gola dva je u vlastitu mrežu pospremio Jevhen Kačeridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Šahtar sad ima 50 bodova, trinaest više od drugoplasiranog Dinama iz Kijeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo