VIDEO: / Srna u derbiju slavio protiv Nike Kranjčara!

U velikom derbiju ukrajinskog prvenstva Šahtar je u Donjecku u sklopu 8. kola pobijedio kijevski Dinamo s 3:1 i zadržao maksimalni učinak u Premierligi.

2.9.2012.
21:38
VOYO logo

Darijo Srna, kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije, jedini je od četvorice hrvatskih reprezentativaca u dvama najvećim ukrajinskim klubovima odigrao svih 90 minuta u ovom derbiju, te je upisao i asistenciju. Niko Kranjčar je za goste igrao do 69. minute, dok su Eduardo da Silva kod domaćina i Ognjen Vukojević u Dinamu cijelu utakmicu odgledali s klupe. Domaćin je do vodstva stigao u 19. minuti, kada je Oleksandr Kučer u gužbi pred golom gostiju uspio pronaći lopti put do mreže. Jarmolenko je u 45. minuti izjednačio na 1:1, a u 62. minuti Kučer se i drugi puta upisao u strijelce, i to na asistenciju Srne. Hrvatski kapetan izveo je korner s desne strane, a Kučer je poentirao glavom za veliku radost domaćina. Konačnih 3:1 postavio je Luiz Adriano lijepim pogotkom u 81. minuti.

http://www.youtube.com/embed/9Lt17Ar1wq8 Dnjipro je na gostovanju kod Vorskle u Poltavi do 79. minute vodio s 2:0, no, susret je završio 2:2. Ivan Strinić je u Dnjipru igrao cijelu utakmicu, a Nikola Kalinić do 60. minute. Šahtar je sada povećao vodstvo na ljestvici, s maksimalnim učinkom od 24 boda ima 6 bodova prednosti pred Dnjiprom (pet pobjeda i tri remija) i Dinamom, koji je nakon drugog poraza ove sezone u prvenstvu pao na treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo