SRBI SU SADA STVARNO PRETJERALI: / Počeli su svojatati jednu od najvećih legendi hrvatske košarke

Image

Ovaj put su susjedi prisvojili jednog od najvećih sportaša koje je Hrvatska ikada imala

22.8.2019.
19:47
VOYO logo

Baš uoči početka Svjetskog košarkaškog prvenstva koje će se od 31. kolovoza do 15. rujna, održati u Kini, Srbi su objavili gotovo nevjerojatnu dezinformaciju. Kažemo gotovo nevjerojatnu jer nerijetko imaju praksu svojatati hrvatske sportaše, kao što su radili primjerice s Danijelom Subašićem kada je ovaj obranama nosio Vatrene do srebra na SP-u u Rusiji lani.

Ovaj put su susjedi prisvojili jednog od najvećih sportaša koje je Hrvatska ikada imala i vjerojatno uz Dražena Petrovića najvećeg domaćeg košarkaša svih vremena, Krešimira Ćosića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekorder "Orlova"

Jedan od najčitanijih i najutjecajnijih srpskih medija, B92, u rubrici Povijest SP-a navodi sljedeće.

“Reprezentacija Srbije treći put nastupa na Mundobasketu pod ovim imenom, ali kao legitimni nasljednik bivše Jugoslavije ovo će biti ukupno 11. učešće na svjetskoj smotri. Naša selekcija ima dvije titule prvaka svijeta i jednu srebrnu medalju od raspada SFRJ, a ukupno pet zlatnih, četiri srebrne i dvije brončane", piše B92 i tako si prisvaja i uspjehe koje su osvojili i hrvatski košarkaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim svakako idu korak dalje s Ćosićem. Naime, uvrstili su hrvatskog košarkaša krešimira Ćosića kao rekordera po broju nastupa, ali, kako kažu, za "Orlove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo