SRBI MINIRAJU SUKERA: / Smeta im fotografija iz Madrida!

U Srbiji se podigla prasina nakon najave kako ce tamosnji nogometni savez podrzati Davora Sukera u kandidaturi za clanstvo u Izvrsnom odboru UEFA-e.

13.3.2015.
21:59
VOYO logo

Celnici Nogometnog saveza Srbije (FSS) najavili su kako ce podrzati predsjednika HNS-a, a promptno je reagirao predsjednik 'Koalicije udruzenja izbeglica u Srbiji' Miodrag Linta. Stanoviti proteklih godina rado komentira brojne politicke dogadaje u Hrvatskoj, a sada se i sjetio kako je Suker sa smjeskom fotografiran na grobu Ante Pavelica u Madridu.

"Suker je krajem 2010. godine jasno rekao da se zna kojoj opciji je naklonjen i da se ne srami sto je bio na grobu Pavelica. Podsjecamo celnike FSS da su u studenom 2013. godine ostro osudili provokativnu izjavu Sukera da ce Hrvatska biti prva reprezentacija koja ce zaigrati sa Kosovom u Pristini po njenom priznanju od FIFA. Koliko znamo, Suker se do danasnjeg dana nije ogradio od spomenute izjave", stoji u objavi Koalicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njima i smeta izjava Davora Sukera kako ce Vatreni igrati za Josipa Simunica na SP-u u Brazilu nakon sto je nas reprezentativac zaradio suspenziju FIFA-e zbog ustaskog pozdrava nakon pobjede Hrvatske nad Islandom.

Zbog svega toga smatraju da Suker nije dobrodosao u Srbiji i ne zasluzuje podrsku tamosnjeg nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo