Splićani ogorčeni: 'U 35 godina karijere ovo nisam nikad doživio!'

Split je s dva igrača manje došao do boda kod Slavena u Koprivnici (2:2), a trener Splita Zoran Vulić je kazao: 'U nogometu sam 35 godina i ovo nikad nisam doživio.

3.11.2012.
23:10
VOYO logo

Slaven Belupo u iznimno važnoj utakmici za Europu ni s dva igrača više na terenu nije uspio svladati Split, koji je pogotkom Rebića glavom u finišu utakmice došao do velikih 2:2.

"U nogometu sam 35 godina i ovo nikad nisam doživio. Večeras nogomet nije pobijedio, tužan sam i razočaran. Čudno mi je da prijenos ove utakmice nije bio na televiziji, neću ulaziti u to da li je to bilo namjerno, ali ako Belupo na ovaj način misli do Europe, ne želim im na tome čestitati", istaknuo je trener Splita Zoran Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći strateg bio je razočaran ishodom, bod smatra neuspjehom.

"Imali smo dva igrača više, preokrenuli rezultat, ali moji igrači nisu bili dovoljno odlučni i pametni u igru da zabiju i treći gol", rekao je Roy Ferenčina i dodao: "Vulić stalno traži alibi u sucima, već tri utakmice ima neupjeh, a ispao je i u Kupu", završio je koprivnički strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, utakmici je prisustvovao i šef HNS-a Davor Šuker, koji je domaćeg trenera imenovao izbornikom selekcije naše lige za prijateljski ogled protiv Hrvatske.

specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tri preostale utakmice prve lige igrane u subotu, gosti su uzeli samo dva boda. Za to su se pobrinuli igrači Hajduka koji su s 3:0 nadigrali Zadar i spustili goste 'na zemlju' nakon neočekivane Kup pobjede protiv Dinama.

Strijelci za Hajduk bili su Vuković, Bencun i Kiš, a sva tri gola su pala u drugom poluvremenu. Gol Leona Benka bio je dovoljan Rijeci za trijumf nad Zagrebom (1:0). U Zaprešiću su Inter i Cibalia odigrali nepopularnih 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Dinamo 35 2. Hajduk 24 3. Rijeka 24 4. Slaven Belupo 24 5. Osijek (-1) 21

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo