OGLASIO SE I SPALLETTI / Španjolski izbornik hvali Vatrene: 'Vidjeli smo rast te momčadi s igračima koji su ponajbolji na svijetu'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni će Euro otvoriti protiv Španjolske u Berlinu 15. lipnja. Drugu utakmicu igramo 19. lipnja protiv Albanije u Hamburgu. U posljednjem kolu čeka na Italija u Leipzigu 24. lipnja

2.12.2023.
20:10
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini B EURA 2024 u Njemačkoj sa selekcijama Španjolske, Albanije i Italijom, odlučio je ždrijeb u Hamburgu.

Image
REAKCIJE /

Španjolci se raspisali o skupini smrti s Hrvatskom: A nisu zaboravili ni Luku Modrića

Image
REAKCIJE /

Španjolci se raspisali o skupini smrti s Hrvatskom: A nisu zaboravili ni Luku Modrića

Vatreni će Euro otvoriti protiv Španjolske u Berlinu 15. lipnja. Drugu utakmicu igramo 19. lipnja protiv Albanije u Hamburgu. U posljednjem kolu čeka na Italija u Leipzigu 24. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moglo je i bolje proći. No, to je tako kad ste u četvrtoj jakosnoj skupini. Mi smo Italija i s ponosom moramo igrati sve svoje utakmice. Teško je sada davati neke predikcije, trebamo vidjeti u kakvom ćemo stanju biti u lipnju, ali u svakom slučaju je skupina teška", rekao je izbornik Azzurra Luciano Spalletti pa dodao:

"Puno će toga odlučiti naša razina pripremljenosti u lipnju i kako ćemo se pripremiti za Euro u onom periodu kad nećemo biti svi na okupu. Isto tako, važan je i odnos naših nogometaša. Hrvatska je jako snažna i iskusna reprezentacija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupinu je komentirao i izbornik Španjolske Luis de la Fuente.

"Ovo je skupina koja od nas traži najbolje izdanje. Razmišljamo samo o Hrvatskoj. Vidjeli smo rast te momčadi s igračima koji su ponajbolji na svijetu. Idemo na Euro sa samopouzdanjem. Moramo nastaviti raditi, još je sedam mjeseci ostalo", rekao je De la Fuente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EURO 2024. počinje 14. lipnja i završava točno mjesec dana kasnije, 14. srpnja, a koje su posljednje tri reprezentacije koje će na EURO, doznat će se nakon play-offa u ožujku.

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo