ŠOU MOŽE POČETI: / Maradona objavio svijetu veliku vijest

Image
Foto: AFP
29.7.2015.
16:39
AFP
VOYO logo

Kandidaturu je, naime, u srijedu najavio i jedan od najvećih nogometaša svih vremena Diego Maradona! Nagađalo se o tome posljednjih tjedana, a sada je Maradona u video-poruci i sam priznao da se namjerava natjecati za nasljednika Seppa Blattera. Izbori će se održati tek u veljači sljedeće godine, tako da bi pred nama mogli biti zanimljivi mjeseci s obzirom da s Malim zelenim nikad nije dosadno.

"Ne vraćam se zbog osvete"

Iako nitko ne osporava Maradoninu nogometnu veličinu, mnogima je nepojmljivo da bi zbog svoje neozbiljnosti Argentinac mogao voditi FIFA-u. No, on je uvjeren da je idealan kandidat. Iako je trenutno u žalosti zbog nedavne očeve smrti, Maradona najavljuje povratak na velika vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozor! Vraćam se poslu, vraćam se zbog izbora u FIFA-i. Zbog ljudi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (bio je trener Al Wasla iz Dubaija od 2011. do 2012.. godine, op.a.) koji su mi dali posao i puno više od toga, zbog svoje obitelji koja je patila radi mene. Ne vraćam se zbog osvete, nego zbog promjena u nogometu. Dosta je bilo korupcije i krađe", izjavio je Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo