Novi trener Reala / Solari: 'Pustite Zizoua na miru, ne smijemo ga uspoređivati ni s kim jer je on neusporediv'

Pet godina proveo je u Realu, upisao 208 nastupa i zabio 22 pogotka

30.10.2018.
21:29
VOYO logo

Santiago Solari novi je trener Real Madrida, objavio je klub, nakon što su vrata Antoniu Conteu zbog čvrste ruke i sukoba s Edenom Hazardom navodno zatvorili igrači Reala. 42-godišnji Argentinac stigao je iz B momčadi Kraljeva isti put imao je i Zinedine Zidane.

"Što se tiče Zizoua, pustite Zizoua na miru. On je jedan od najvećih koji je bio u ovom klubu. Koliko god da se epiteta možete sjetiti, za njega nije dovoljno. Bolje da ga ostavimo u miru u njegovoj veličini. Ne smijemo ga uspoređivati ni s kim jer je on neusporediv", rekao je Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao trener neiskusan, ali Solari je imao bogatu igračku karijeru. Pet godina proveo je u Realu, upisao 208 nastupa i zabio 22 pogotka. Uz to, igrao je i za Inter te Atletico. Voli kazalište, šah, tango i piše kolumne. Dolazi iz Rosarija kao i Leo Messi kojem se divi. Ali morat će se Solari fokusirati na svoje igrače jer Modrić i ekipa već dugo ne izgledaju i ne osjećaju se dobro.  

"Oni su emocionalno ranjeni, to je očito. Ali nema vremena za krenuti ispočetka i promijeniti situaciju na taj način. To je grupa prvaka, grupa ratnika koji su toliko puta donijeli sreću klubu. Situacija nije najjednostavnija no vidio sam koliko je oni žele promijeniti" 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avantura Julena Lopeteguija u Realu koja je počela za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, tako je došla kraju vrlo brzo. U 14 službenih utakmica  Lopetegui ima vrlo loš skor - 6 pobjeda, 6 poraza i dva remija. A posebno su neučinkoviti bili igrači - zabili su 21 pogodak, a primili ih čak 20. Kada je sjeo na klupu Reala, Lopetegi nije ni sanjao da će mu to postati posao iz noćne more. 

Lopetegui će svoju sreću tražiti na nekom drugom mjestu, a pred Solarijem je puno posla. Već sutra ga čeka utakmica kupa protiv trećeligaša Melilje - možda najbolji način za prvu pobjedu i vraćanje samopuzdanja posrnulih Kraljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo