Šokantna ispovijest iz djetinjstva zvijezde Bayerna: 'Nije mi bilo lako'

Zvijezda Bayern Munchena Franck Ribery otkrila je kako su ga djeca doživljavala u djetinjstvu. Francuski nogometaš je, tako, kazao kako su ga zvali Quasimodo.

9.11.2014.
9:15
VOYO logo

Franck Ribery je u djetinjstvu doživio tešku saobraćajnu nesreću, zbog čega je njegovo lice prekriveno ožiljcima. Zbog toga je ovaj francuski nogometni majstor bio predmet ismijanja svojih vršnjaka.

Danas je situacija sasvim drugačija. Ribery je velika nogometna zvijezda, divi mu se čitav svijet, a on radi ono što voli, tj igra nogomet. Međutim, uvijek se sjeti situacija iz djetinjstva, situacija zbog kojih mu odrastanje nije bilo lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Druga djeca su me zvala Quasimodo. To me mnogo mučilo, ali ja sam se, nekako, usredotočio samo na nogomet. Taj bijes koji je bio u meni, usmjerio sam prema nogometu. Bez tih ožiljaka bih bio normalan dečko, a sad zbog njih imam izuzetan karakter i volju", objašnjava Ribery.

//www.youtube.com/embed/EmRW-wU-u9A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom svoje karijere Ribery je osvojio puno toga. Bio je četiri puta prvak Njemačke, uz to, osvojio je četiri kupa i dva Superkupa, a osvajao je i Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

"Sad kada se sjetim svega toga, ponosim se na ono što sam prošao, nije bilo lako, ali zato danas volim svoje lice i život".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribery je u karijeri odigrao 498 klupskih utakmica, te postigao 132 gola. Što se tiće reprezentacije Francuske, ostvario je 81 nastup za Francusku uz 16 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo