Šok za Španjolsku, prilika Biliću i društvu!

Krajem posljednjeg ligaškog dvoboja u kojem je Barcelona pobijedila Espanyol 4:0 slavni kapetan Katalonaca i branič španjolske nogometne reprezentacije Carles Puyol požalio se na bol u koljenu.

8.5.2012.
12:18
VOYO logo

Iskusni 34-godišnji branič Barcelone u ponedjeljak je saznao lošu vijest nakon detaljnih pregleda ozlijeđenog desnog koljena. Puyol će već 12. svibnja obaviti artroskopsku operaciju nakon koje bi oporavak trebao potrajati oko šest tjedana.

Ovo je težak udarac za izbornika Španjolaca Vicente del Bosquea koji je ostao bez važnog obrambenog igrača, dok će Barcelona bez Puyola odigrati zadnji ligaški dvoboj kod Betisa, te finale Kupa kralja protiv Athletica iz Bilbaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz veliki upitnik nad nastupom prvog strijelca Davida Ville aktualni svjetski i europski prvaci sada su ostali i bez važne obrambene karike na Euru gdje ih u skupini očekuju susreti s Hrvatskom, Italijom i Irskom.

Liječnik španjolske nogometne reprezentacije Javier Minano vjeruje da bi napadač Barcelone David Villa trebao spreman dočekati nastupe za Furiju na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac aktualnih europskih i svjetskih prvaka Španjolaca David Villa još čeka na prvi nastup u 2012. godini. Tešku ozljedu zaradio je centarfor Barcelone tijekom Svjetskog klupskog prvenstva u prosincu prošle godine, a liječnik nacionalne momčadi optimističan je po pitanju njegova oporavka. "Villa će se uskoro priključiti suigračima u punom treningu kako bi nastavio svoj oporavak. Pregledao sam ga prije nekoliko dana i sve ide prema zacrtanom planu. Vrlo sam pozitivan glede njegova nastupa na EURU", izjavio je Minano. Izbornik Vicente del Bosque također je jasno poručio kako će Villu čekati koliko god bude trebalo. Podsjetimo, Španjolska je u istoj skupini Europskog prvenstva s Hrvatskom, te Italijom i Irskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo