Došlo je do zasićenja

ŠOK U SPLITU: Vulić napustio klub, momčad preuzeo bivši Vatreni

Zoran Vulić od srijede više nije trener nogometaša RNK Splita. Čovjek koji je navodno bio glavni protukandidat Anti Čačiću u utrci za hrvatskog izbornika (iako tu bitku nije mogao dobiti) sporazumno je raskinuo ugovor.

Kako navodi Dalmacija News, novi trener Splita je nekadašnji hrvatski reprezentativac Goran Sablić. On je kratko već vodio Crvene tijekom 2013., također nakon odlaska Vulića, ali tada je bio samo privremeno rješenje za dvije utakmice. Sada ovaj 35-godišnjak, nekadašnji stoper Hajduka i kijevskog Dinama, za ozbiljno kreće u trenerske vode.

“Nakupilo se dosta toga”

“Zahvaljujem svima u klubu koji su mi još jednom pružili priliku da budem trener Splita. Jednostavno se zadnjih mjesec dana nakupilo dosta toga u meni, to nisam bio ja, došlo je do zasićenja i odlučio sam otići. Još jednom hvala klubu na ukazanom povjerenju, nadam se da će izboriti mjesto u Europi jer to zaslužuje. Bit ću najveći navijač Splita”, izjavio je Vulić.

Vulić je u ovom mandatu vodio Split deset mjeseci, a momčad ostavlja na četvrtom mjestu hrvatskog prvenstva poslije 11 kola. Sablić će, pak, debitirati u subotu kada Splićani gostuju u Osijeku.

Dalmacija News/Sportski.net

Povratak na Net.hr