Šok iz Milana: Mateo Kovačić ne može igrati za Hrvatsku?!

Inter iz Milana odbija pustiti Matea Kovačića da nastupi na SP do 20 godina koje se od 21. lipnja do 13. srpnja igra u Turskoj, objavio je HNS na svojim službenim stranicama.

18.4.2013.
19:00
VOYO logo

Hrvatska U-20 reprezentacija se pod vodstvom izbornika Dinka Jeličića plasirala na Svjetsko prvenstvo u Turskoj gdje će za protivnike imati Urugvaj, Uzbekistan i Novi Zeland.

Iako se radi o FIFA-inom natjecanju klubovi ipak nisu dužni puštati igrače na natjecanja ovakvog tipa. No, HNS je ovo natjecanje označio kao jako bitno i najavio kako će otputovati u najboljem sastavu. Naravno, na popisu bi trebao biti i Mateo Kovačić koji nastupa za talijanski Inter, a prema saznanjima iz HNS-a, talijanski gigant ne želi pustiti svog veznjaka u Tursku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik stručne komisije HNS-a Romeo Jozak otputovao u Milano i pokušao postići dogovor o puštanju Kovačića na spomenuto natjecanje, no zasad nije uspio.

"Neće biti lagano, Inter je maksimalno zabrinut, ali uz dobru komunikaciju i koordinaciju s Interom i Mateov čvrst stav da želi igrati za Hrvatsku, vjerujem da uz dodatne razgovore postoje ozbiljne šanse da Inter dopusti Kovačiću igranje u Turskoj", rekao je Jozak za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Italiji još nastupaju i Marko Livaja i Josip Radošević, a iz HNS-a se nadaju kako Atalanta, odnosno Napoli neće praviti probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo