SLUŽBENO! BIŠĆAN VIŠE NIJE TRENER RIJEKE, DVOJICA NASLJEDNIKA U IGRI: / 'Želim im da dovedu nekog kome je stalo kao i meni'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka je poručila kako Bišćan više nije njihov zaposlenik

22.9.2019.
20:23
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka u jeku polusezone ostala bez trenera! Putem službenog Facebooka, Rijeka je poručila kako Bišćan više nije njihov zaposlenik. "Igor Bišćan više nije trener Rijeke. Rijeka Bišćanu želi puno sreće u nastavku karijere", napisali su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan bio kratak

"Hvala svima koji su vjerovali u nas. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću na povjerenju. Hvala suradnicima i igračima, želim klubu svu sreću i da dovedu nekog kome je stalo do kluba koliko je i meni bilo stalo", rekao je Igor Bišćan na oproštaju.

Bišćan je klupu Rijeke preuzeo u listopadu 2018. godine nakon što je klupu riječkog prvoligaša napustio Matjaž Kek koji je ostvario povijesne uspjehe s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan je također ostavio dubok trag u kratko vrijeme, osvojivši drugo mjesto u prvenstvu Hrvatske i na kraju u finalu Kupa Hrvatske svladao favorizirani Dinamo i donio novi trofej u Rijeku. Igor Bišćan na klupi Rijeke je u 43 utakmice upisao 26 pobjeda, osam remija i devet poraza.

Već se, neslužbeno doznajemo, spekulira i o nasljedniku. U igri je mladi slovenski trener Simon Rožman, koji je do sada vodio Domžale i Celje. Uz to, spekulira se kako bi njegovo mjesto mogao preuzeti Nenad Gračan, donedavni izbornik U21 reprezentacije, a na njegovo mjesto u reprezentaciji trebao bi ići Igor Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo