OGLASILA SE / Srbija bruji o riječima Piksijeve supruge: 'Ovako mi nije bilo još od 1990. godine, bila sam izvan sebe...'

Image
Foto: Dragan Stojković Piksi/Instagram

Piksijeva vječna podrška njegova je supruga Snežana, koja je u intervjuu za srpski Informer progovorila o tome kako je ona proživjela ovaj susret Srbije i Portugala

16.11.2021.
14:05
Dragan Stojković Piksi/Instagram
VOYO logo

Srbija je u ovim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo napravila senzaciju. Momčad Dragana Stojkovića Piksija u posljednjoj je utakmici napravila nešto što malo momčadi na svijetu može, a to je preokret protiv Portugala za izravni plasman na Svjetsko prvenstvo.

Nogometaši Srbije kraljevi su u svojoj zamlji, a njihov predvodnik Dragan Stojković Piksi vjerojatno je sad popularniji i od predsjednika Srbije. Ipak, Piksijeva vječna podrška njegova je supruga Snežana, koja je u intervjuu za srpski Informer progovorila o tome kako je ona proživjela ovaj susret Srbije i Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OTKRILI RECEPT /

Ovako su Srbi bacili Cristiana Ronalda u očaj: 'Znali smo što ga najviše frustrira'

Image
OTKRILI RECEPT /

Ovako su Srbi bacili Cristiana Ronalda u očaj: 'Znali smo što ga najviše frustrira'

'Bila sam izvan sebe'

"Sa sinom Markom sam bila u loži stadiona u Lisabonu. Jedva sam preživjela. To mi je bila najstresnija Draganova utakmica još od promašenog penala protiv Argentine 1990. godine u Italiji. Kad su nam Portugalci dali gol, bila sam izvan sebe od stresa. Ipak, poznajem u dušu svog supruga i znala sam da neće pokleknuti i da ga to neće poremetiti. Uvjerena sam bila da će se njegovi igrači i on do kraja boriti i da će ići na pobjedu", rekla je Snežana, a prenijeli su ovaj njen intervju mnogi srpski mediji.

"Moj suprug je prije svega veliki patriot, veliki profesionalac, ima nevjerojatnu karizmu i onog trenutka kad je odlučio preuzeti nogometnu reprezentaciju Srbije, znao je točno što mu je cilj. Nijednog trenutka nije dovodio u pitanje plasman na Svjetsko prvenstvo u Katar. Uspio je promijeniti mentalitet momčadi jer mu ti momci vjeruju. On je bio fantastičan igrač, imao je sjajnu karijeru. Ipak, ne vjeruju mu oni zbog toga što je on Dragan Stojković Piksi, nego jer znaju koliko zna. To su sve mladi momci, popularni i odlični nogometaši kakav je bio i moj Dragan. Znaju da zajedno s njim mogu mnogo postići", zaključila je Piksijeva supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo