SMJENA IZBORNIKA U HNS-U UOČI EURA: /

"Uzeli smo u obzir i privatne razloge i ambicije"

Image

HNS je na svojoj službenoj stranici u petak potvrdio da je raskinuo ugovor s izbornikom reprezentacije do 16 godina Milivojem Bračunom.

11.3.2016.
16:15
VOYO logo

"Zahvaljujem g. Bračunu na uloženom trudu i moram reći vrlo korektnoj suradnji. Uzimajući u obzir i privatne razloge i ambicije g. Bračuna, dogovorili smo se oko sporazumnog završetka suradnje. Kako zbog predstojećeg domaćinstva Europskog prvenstva ova generacija ima jednu specifičnu važnost, u najkraćem roku odlučit ćemo se za najbolje moguće rješenje kako bi na EP-u izvukli maksimum pred svojim gledateljima", rekao je Romeo Jozak, tehnički direktor Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slabiji rezultati

Iz HNS-a su poručili kako su s Bračunom postigli dogovor o sporazumnom prekidu suradnje, a reprezentacija do 16 godina automatski je sudionik Eura U-17 reprezentacija koje će se u svibnju sljedeće godine održati u Lijepoj našoj.

Bračun nije dugo obnašao dužnost U16 reprezentacije Hrvatske. Preuzeo ju je u kolovozu 2015. godine i sjedio na njenoj klupi u osam utakmica. U njima je ostvario jednu pobjedu, tri puta je odigrao neodlučeno, a četiri puta je izgubio susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo