MARKO PJACA POTPISAO ZA JUVENTUS: / 'Sutra je moja zadnja utakmica za Dinamo!'

Image
Foto: screenshot

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca potpisao je ugovor za torinski Juventus čime je potvrđeno nagađanje koje talijanske prvake i Dinamovog nogometaša povezuje već dulje vrijeme.

19.7.2016.
13:26
screenshot
VOYO logo

Otprije je već poznato da je Pjaca odabrao torinske velikane ispred cijelog niza klubova koji su ga željeli, a prije svega zbog interesa koji talijanski klub pokazuje već godinama za njega, ali i mogućnosti nastupa u Ligi prvaka. Talijanski su mediji tijekom vikenda pisali o praktički zaključenom poslu u kojem je bilo potrebno riješiti samo detalje kojima bi se ugovor finalizirao i obećavali da će se takvo što dogoditi u ponedjeljak ili utorak.

'Sretan sam i tužan'

U utorak je Pjaca stao pred novinare i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra je moja zadnja utakmica za Dinamo. Ovo je moj klub, za njega navijam otkako sam se rodio i u njemu sam proveo mnogo lijepih trenutaka. Moram reći i da sam jako zahvalan Dinamu na svemu."

"Sretan sam i tužan. Sretan sam jer me čekaju neki novi izazovi i novi iskorak u karijeri, a tužan što odlazim iz kluba za koji navijam otkako znam za sebe. Dinamu želim svu sreću u nastavku i mogu reći da će u meni imati najvećeg navijača. Želim im da obrane naslov od prošle godine i plasiraju se u Ligu prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzo je sve dogovoreno

Svemu je prethodio Pjacin dolazak u klub u društvu menadžera Marka Naletilića nešto prije 13 sati i nakon kraćih pregovora dogovoren je razlaz s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz taj podatak Sportske novosti dodaju i da je transfer kompletiran uz bankovna jamstva u iznosu od 23 milijuna eura. Pjaca je potpisao petogodišnji ugovor s klubom u čijim redovima igra i napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić.

Pjacino spominjanje 'sutrašnje zadnje utakmice' i poziv navijačima na stadion odnosi se na uzvrat drugog pretkola Lige prvaka u kojem će Dinamo na Maksimiru braniti prednost 2:1 iz skopskog ogleda. Susret započinje u 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo