SLOVAČKI MEDIJI RASTRGALI SVOJU MOMČAD I ODALI PRIZNANJE HRVATIMA: / 'Doprvaci svijeta odigrali su savršenu utakmicu'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Slovački mediji bili su puni kritika za svoju reprezentaciju, dok su za Hrvatsku reprezentaciju imali samo riječi hvale. Pročitajte neke od njih

7.9.2019.
8:09
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija pregazila je Slovačku usred Trnave u 4. kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Vatreni su pobijedili 4:0, a strijelci su bili Vlašić, Perišić, Petković i Lovren.

Nikola Vlašić otvorio je golijadu. Na samom kraju prvog dijela veznjak CSKA sam je uzeo loptu, odapeo s 20-ak metara te prizemnim udarcem svladao vratara Dubravku za vodstvo Hrvatske 1:0 potpuno zasluženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POZNATI STRUČNJAK NAKLONIO SE VLAŠIĆU: /

Ove riječi najbolje govore o izvedbi Vatrenog

Image
POZNATI STRUČNJAK NAKLONIO SE VLAŠIĆU: /

Ove riječi najbolje govore o izvedbi Vatrenog

Na početku drugog dijela novi šok za Slovake. Hrvatska je udvostručila prednost u drugoj minuti drugog poluvremena, kad se lopta nakon udarca Ivana Perišića s 20-ak metara sretno odbila od slovačkog stopera Škriniara i prevarila vratara Martina Dubravku.

Ako su se Slovaci nečemu i nadali, u 72. minuti ta je nada definitivno ishlapila. Duga akcija hrvatskih nogometaša, Brekalo, koji je ušao dvije minute ranije, uposlio je Petkovića, koji se odličnim driblingom oslobodio svog čuvara i potom zabio za 3:0. Pored njega u tom je trenutku Škriniar koji vrijedi 60 milijuna eura izgledao kao junior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točku na “i” u 89. minuti stavio je Dejan Lovren pogotkom glavom na ubačaj Brozovića.

Slovački mediji oštri

Slovački mediji bili su puni kritika za svoju reprezentaciju, dok su za Hrvatsku reprezentaciju imali samo riječi hvale. Pročitajte neke od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi čas: Nitko nije očekivao da će Hrvatska odigrati tako dobro. Ako je itko sumnjao u njihovu kvalitetu u Trnavi je stigao odgovor

SME Šport: Hrvatska nas je rastavila na dijelove. Ništa nismo pokazali, igrači su zaslužili zvižduk s tribina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravda: Hrvati uništili Slovake u utakmici godine, Hapal: Cijela momčad je podbacila.

Šport: U slovačkoj ekipi nije bilo kemije, obrana je bila propusna, a napad sterilan. Bilo je to kao majstorska igra. Svjetski doprvaci su pokazali veliku kvalitetu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hlavne: Potpuni debakl! Hrvati nisu Slovacima dali nikakvu šansu.

Refresher: Nismo stvorili šansu, Hrvati nam očitali lekciju s četiri pogotka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoznam: Grandiozna Hrvatska nas rastrgala. Doprvaci svijeta odigrali savršenu utakmicu

Slijedi Azerbajdžan

Nakon što su sve reprezentacije u skupini odigrale po četiri utakmice na ljestvici vodi Hrvatska sa devet bodova, koliko ima i drugoplasirana Mađarska. Slovačka je na trećem mjestu sa šest bodova, a toliko ih ima i četvrtoplasirani Wales. Na zadnjem, petom mjestu je Azerbajdžan bez ijednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve dvije reprezentacije iz svake skupine izborit će nastup na završnom turniru EURA 2020.

Hrvatska će sljedeću kvalifikacijsku utakmicu odigrati u ponedjeljak, 9. rujna, kad će gostovati kod Azerbajdžana. Utakmica u Bakuu započet će u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo