NEK' SE ZNA

SLAŽETE LI SE S NJIM? Evo što Cristiano Ronaldo misli o tome tko treba osvojiti Zlatnu loptu

Tri puta je Cristiano Ronaldo tijekom karijere dobivao Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša. Za mnoge je favorit i ove godine, a hoće li biti tako, saznat ćemo krajem sljedećeg mjeseca.

No, ako se pita samog Ronalda, dvojbe zapravo ne bi trebalo biti. Iako su mu brojke možda slabije nego prijašnjih godina, činjenica je da je s Real Madridom osvojio Ligu prvaka, a s portugalskom reprezentacijom naslov na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

KOPIRA LI RONALDO VATRENOG? Slavni Portugalac umislio da je #EpicBrozo

‘Najbolja sezona u karijeri’

“Napravio sam sve ove sezone. Real je osvojio Ligu prvaka, a osvojio sam i Europsko prvenstvo s Portugalom. Glasovanje ne ovisi o meni i ne želim se time opterećivati. Ali ako me pitate želim li Zlatnu loptu, odgovorit ću potvrdno”, istaknuo je Ronaldo za Telefoot.

Ako postoje neodlučni glasači, Ronaldo ih je možda razuvjerio u subotu kada je hat-trickom predvodio Real do pobjede u gradskom derbiju protiv Atletica (3-0) u 12. kolu španjolske Primere.

“Ova godina je za mene bila sjajna sa svim tim trofejima. Ovo mi je najbolja sezona u karijeri, nema sumnje u to”, zaključio je Ronaldo.

 

 

Povratak na Net.hr