'NEKAD MORAŠ REĆI - NE'

SLAVENU BAŠ NE IDE: Nakon očajnog otvaranja sezone Bilić doživio još jedan težak udarac

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić ostao je bez pojačanja koje je silno želio dovesti posljednjih tjedana.

Kako izvještava Sky Sports, Bilićev se West Ham povukao iz utrke za veznjakom lisabonskog Sportinga Williamom Carvalhom (25). Hammersi su odlučili prekinuti pregovore jer Sporting nije želio spustiti cijenu s 45 milijuna eura, a osim toga, pojavila se i sumnja da je igrač u prilično lošem fiziočkom stanju.

BILIĆ UZRUJAN I BIJESAN NA IGRAČA: ‘Ne možeš raditi takve stvari. Nevjerojatno sam ljutit’

‘Jednostavno preskup’

“Jednostavno nam je preskup, nekad moraš reći ‘ne’. Osim toga, nije trenirao tri tjedna. Nije prošao pripreme i vjerojatno bi mu trebalo između četiri i šest tjedana treninga kako bi bio spreman zaigrati za nas”, rekao je Sky Sportsu neimenovani izvor iz kluba.

Carvalho je bio član prve postave portugalske reprezentacije koja je lani osvojila europski naslov. Mnogi su stručnjaci procijenili kako Bilićeva momčad najviše problema ima upravo na sredini terena i zato bi Carvalho bio pravo pojačanje, ali bivši hrvatski izbornik će se očito i dalje morati snalaziti s kadrom koji ima.

West Ham je u prva dva kola Premier lige poražen na gostovanjima kod Manchester Uniteda (0-4) i Southamptona (2-3), a ove ga subote očekuje gostovanje kod Newcastlea.

Povratak na Net.hr