SLAVEN BILIĆ ŽELI ŠOKIRATI NOGOMETNI SVIJET: / U posljednjim satima prijelaznog roka dovodi zvijezdu Barcelone za 42 milijuna funti?

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić u posljednjim satima prijelaznog roka želi dovesti zvijezdu Barcelone Andrea Gomesa, prenosi britanski tabloid The Sun.

31.8.2017.
7:30
AFP
VOYO logo

Čekićari žarko žele dovesti jednog igrača koji će probuditi momčad, koja je očajno ušla u sezonu s tri poraza uz poražavajuću gol razliku 2-10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona se, pak, odlučila riješiti Andrea Gomesa koji je jedan od ukupno petorice igrača čija se imena nalaze u bilježnici Barcelonina trenera Valverdea (Douglas Perreira, Munir El Haddadi, Andre Gomes, Arda Turan i Rafinha igrači su za otpis u Barceloni).

The Sun se poziva na pisanje uglednog američkog ESPN-a koji ističe kako je Bilić svoju pozornost sa zvijezde lisabonskog Sportinga Williama Carvalhoa usmjerio prema njegovu reprezentativnom suigraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je dopustila da 24-godišnjak napusti Camp Nou. Nakon što je prošlog ljeta kao zvijezda Eura doveden u Barcelonu u transferu vrijednom ukupno 55 milijuna eura, Gomes se nije uspio nametnuti u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telegraph, pak, piše kako su se u utrku s West Hamom uključili i Spursi. Tottenham želi Portugalca dovesti na jednogodišnju posudbu. Britanci pišu i kako je Gomes označen kao onaj koji bi u budućnosti mogao biti jedan od najboljih veznjaka svijeta.

Posljednji dan prijelaznog roka službeno završava ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka (31. kolovoza - 18 sati), Italija (31. kolovoza - 23 sata), Engleska (31. kolovoza, - 23:59 sati), Francuska (31. kolovoza - 23:59 sati), Hrvatska (31. kolovoza - 23:59 sati), Španjolska (1. rujna - 23:59 sati).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo