Bilić poslao upozorenje Štimcu i Vatrenima

7.9.2012.
9:58
VOYO logo

Igor Štimac će u petak na Maksimiru ostvariti svoj debi na klupi hrvatske reprezentacije, naravno kada su u pitanju službene utakmice. Dobar start na početku kvalifikacija je izuzetno važan, Vatreni protiv Makedonije moraju osvojiti tri boda.

Kako i na koji način, pokušao je pojasniti bivši izbornik Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja iskustva s Makedonijom, i kao igrača i potom kao izbornika, najbolje ukazuju na to kako protiv njih Hrvatska mora biti oprezna i mudra. Naša je reprezentacija kvalitetnija, ali to je na papiru, sve će trebati pokazati na terenu gdje nas očekuje vrlo nezgodan suparnik koji se posebno motivira protiv Hrvatske. Imaju jednu ekstraklasu, Pandeva, te niz internacionalaca koji tvore homogenu cjelinu, sposobnu ako joj se poslože stvari zapapriti baš svakom protivniku", istaknuo je Nane i dodao:

"Hrvatska ni od koga ne strahuje, ali svakako treba biti oprezan. Na stranu jedna prijateljska izgubljena utakmica, koja je poslužila svrsi da se isprobaju neke druge varijante. Siguran sam da momčad kao što je aktualna Hrvatska ne može iz takta izbaciti jedan poraz. Vatrena je momčad još nabijena samopouzdanjem s EURA, moćna je i apsolutno vjerujem u nju za iduće nastupe." Nakon osam godina, Bilić više nije izbornik, ali će kako sam kaže, biti velika potpora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Držim im palce! Proveo sam u reprezentaciji najveći dio igračkog vijeka, potom kao izbornik mlade i A selekcije 8 godina, ona je dio mene i uvijek ću biti njen najveći mogući navijač", istaknuo je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo