'Slaven Bilić napušta reprezentaciju? Prvi glas!'

Je li Slaven Bilić doista odlučio napustiti Vatrene nakon EURO-a 2012.? Naime, komentirajući ždrijeb za Brazil, govorio je 'mi', 'ja'...

2.8.2011.
11:07
VOYO logo

Održi li Slaven riječ i napusti reprezentaciju nakon EURO-a (ako se plasiramo), kao kandidat za njegovog nasljednika nameće se Igor Štimac. Zdravko Mamić svojedobno je javno rekao da će baš Igor biti sljedeći izbornik.

"Neću govoriti o sebi, da ne ispadne kako se guram. Lijepo je čuti svoje ime i da Ćiro smatra kako samo ja mogu srušiti Srbe, ali ta se odluka donosi u HNS-u", rekao je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Bilić komentira svoju izjavu da bi radije bio kuhar nego izbornik još dvije godine nakon EP-a

Što o svemu kaže predsjednik HNS-a Vlatko Marković? Dugo ga nije bilo u javnosti, otkako je dobio pravu bitku protiv Igora Štimca, predsjednik se povukao u sjenu, gdje uostalom najviše i boravi punih 14 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činilo se da je na godišnjem odmoru, jer nije bio ni na utakmici Hajduk – Barcelona.

"Ma kakav odmor, u životu nisam bio na odmoru", kaže Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je sigurno. Nakon ždrijeba za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, situaciju oko izbornika treba raščistiti. Hrvatska je saznala svoju kvalifikacijsku skupinu za SP, sad treba dogovarati raspored utakmica. No, kako? Bilić je rekao da odlazi, a novi bi izbornik možda imao drukčije želje?

"Nisam čuo za tu priču, prvi glas! O odlasku još nisam razgovarao s Bilićem. Ali, u sljedećih desetak dana naći ćemo se i razgovarati", potvrdio je Marković da je dogovor u ovom trenutku nužan kako bi se riješile sve nedoumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Vezani članci:

arti-201107310040006 arti-201107310373006 arti-201107300307006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo