Slaven Belupo do velikog preokreta protiv Lokosa

Pozicija na ljestvici opravdala je epitet derbija kola hrvatskog prvenstva. Slaven Belupo je uspio pobijediti Lokomotivu s 3:2 preokrenuvši vodstvo Ivkovićeve momčad od 2:0.

24.8.2012.
22:26
VOYO logo

Već u 4. minuti susreta u Koprivnici Ivkovićeva momčad pokazala je da nije došla na izlet u Koprivnicu. Brozović je dodao do Kramarića koji je kao od šale prebacio istrčalog Rodića. Samo 13 minuta kasnije Boras je povisio na velikih 0:2, a taj pogodak ne ide na čast Batarelu koji je mogao, ali nije, na vrijeme izbacio loptu.

Domaćin je jalovo napadao, ali na semaforu se nije mijenjao rezultat sve do 29. minute kada je iskusni Vugrinec maestralno iskoristio ubačaj iz slobodnjaka kapetana Marasa. Minutu kasnije Farmaceuti su se vratili u igru. Strijelac je bio Batarelo. Domaći navijači dosta su se žalili na suđenje, neki su prizivali i braću Mamić koji su sjedili na tribinama, ali napadačka igra Farmaceuta na kraju se i isplatila. Borbena gostujuća momčad, koja je također imala nekih svojih (polu)prilika, ipak nije izdržala navalu dečkiju u plavom dresu jer je Gregurina udarcem iz daljine u samoj završnici utakmice donio sva tri boda svojoj družini. Rijeka, pak, nastavlja s očajnim igrama u novoj sezoni. Nakon šest kola na kontu ima mršavih šest bodova, a za to je zaslužan i zaprešićki Inter koji ju je pobijedio u ovom šestom kolu 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba pogotka postigao je Tomislav Šarić (79. i 89. minuta), i to oba nakon dosuđenih kaznenih udaraca za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo