SLAVEN BELUPO SLAVIO PROTIV ŠIBENIKA NA ŠUBIĆEVCU: / Momčad Tomislava Stipića skočila na šesto mjesto HNL-a

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Slaven Belupo je ovom pobjedom, desetom za trenera Tomislava Stipića na klupi koprivničke momčadi, došao do 14 bodova i preskočio je Šibenik zasjevši na šesto mjesto prvenstvene ljestvice

27.11.2020.
20:40
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši koprivničkog Slavena Belupa s uvjerljivih su 3:0 slavili na gostovanju kod Šibenika u prvoj utakmici 13. kola Prve HNL odigranoj u petak na Šubićevcu

Već u 1. minuti gosti su šokirali domaću momčad, a strijelac vodećeg pogotka bio je Karlo Lulić. Do kraja prvog poluvremena mrežu Nediljka Labrovića zatresao je u 33. minuti i kamerunski napadač Franck Etoundi. Za potvrdu treće ovosezonske prvenstvene pobjede Koprivničana i konačnih 3:0 strijelac je bio njemački napadač Torless Knoll.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven šesti

Slaven Belupo je ovom pobjedom, desetom za trenera Tomislava Stipića na klupi koprivničke momčadi, došao do 14 bodova i preskočio je Šibenik zasjevši na šesto mjesto prvenstvene ljestvice, dok su Šibenčani s bodom manje i utakmicom više na sedmoj poziciji. Vodeći Dinamo ima 26 bodova iz 11 nastupa, a isti broj bodova, ali iz 12 utakmica, ima drugoplasirani Osijek. Treća je Gorica sa 22 boda iz deset utakmica, a Hajduk je četvrti sa 17 bodova osvojenih u 11 nastupa.

Od osmog do desetog mjesta su tri momčadi sa po osam bodova, Lokomotiva, Varaždin i Istra 1961, ali Puljani imaju jednu utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu će Istra 1961 gostovati kod Varaždina (15 sati), a Gorica je domaćin Lokomotivi (17.05), dok će u nedjelju Rijeka ugostiti Osijek (17.05 sati). Najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka, koji je trebao biti odigran u nedjelju na Maksimiru, odgođen je na zahtjev Zagrepčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo