Skandalozni potez igrača Barcelone!

Igrači Barcelone više su puta optuživani za simuliranje i nesportske poteze, a novi primjer dogodio se na utakmici šesnaestine finala Kupa kralja.

10.11.2011.
15:31
VOYO logo

Navodni se incident dogodio u srijedu navečer u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja u kojoj je Barcelona kao gost slavila s minimalnih 1:0. Priča je neobična sama po sebi, ali dobiva dimenziju više kad se prisjetimo da je Pinto već jednom bio kažnjen upravo zbog situacije za kakvu ga optužuje Haro.

U listopadu prošle godine je nogometaš Københavna, Cesar Santin, optužio je Pinta da je zazviždao u trenutku kad je ovaj imao priliku sam krenuti prema golu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santin je tvrdio da je mislio da je sudac dosudio zaleđe. Europska nogometna federacija (UEFA) je otvorila istragu i na koncu kaznila Pinta s dvije utakmice suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li 36-godišnji vratar ponovio igrokaz i protiv L'Hospitaliteta zasad nije dokazano. Haro tvrdi da je krajem prvog poluvremena u potencijalno dobroj prilici čuo zvižduk i premda nije imenovao Pinta kao krivca, novinarima je rekao da mogu pogoditi otkud je došao zvižduk.

Pinto je nakon utakmice rekao da nema namjeru otvarati tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki put u sličnim situacijama svi gledaju u mene. Za svaki zvižduk koji se čuje ja ću biti kriv. Sretan sam da će me se barem po nečemu sjećati", cinično je izjavio rezervni golman europskog i španjolskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo