POSTAVIO JE JEDNO PITANJE / Skandalozan 'tweet' legendarnog nogometaša o preminuloj Kraljici. Zbog tog što je napisao prijeti mu i otkaz

Image
Foto: profimedia

Kraljica je naglo preminula u 97. godini života u četvrtak, a Sinclair je vrlo brzo napisao, za mnoge, skandalozan 'tweet'.

9.9.2022.
17:02
profimedia
VOYO logo

Bivši engleski reprezentativac i nekadašnja zvijezda West Hama i Manchester Cityja, Trevor Sinclair, šokirao je britansku javnost svojom objavom nakon smrti Kraljice Elizabete II.

Kraljica je naglo preminula u 97. godini života u četvrtak, a Sinclair je vrlo brzo napisao, za mnoge, skandalozan "tweet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rasizam je u Engleskoj zabranjen u šezdesetima, ali ostalo je toliko problema. Zašto bi tamnoputi ljudi trebali tugovati", zapitao se Sinclair.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijeti mu otkaz

Bivši napadač u karijeri je 12 puta igrao za reprezentaciju, a nastupao je za Blackpool, QPR, West Ham, Man. City i Cardiff, a od profesionalnog nogometa oprostio se 2008. godine. Danas je Sinclair stručni komentator na talkSportu, odnosno, moguće je čak i da više nije jer su se oni oglasili i ogradili od njegovih izjava te je lako moguće da više neće surađivati.

"Pokušali smo stupiti u kontakt s Trevorom Sinclairom. TalkSport ne podržava njegovo mišljenje te istražuje slučaj", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu objavu komentirao je i bivši vlasnik Crystal Palacea, Simon Jordan, s kojim je često radio u studiju talkSporta.

"Trev, nisam siguran da je to primjerena izjava, a ni objava. Zemlja je izgubila jako važnu osobu i poštovanje bi trebalo nadvladati osjećaje", napisao je Jordan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo