VIDEO / novog skandala koji je 'zatresao' Premiership!

5.5.2012.
9:44
VOYO logo

U ponedjeljak navečer Aston Villa je imala gala večeru na kojoj se birao najbolji klupski igrač sezone, a Chris Herd, James Collins i Fabian Delph su nakon toga otišli u noćni provod u Birmingham te su se potukli s redarima u klubu.

Svjedoci incidenta su snimili video koji prikazuje Herda s otkopčanom košuljom kako nogom udara staklena vrata na ulazu u klub, a Birmingham Mail tvrdi da su se prije toga potukli s redarima koji su ih izbacili na ulicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavam se za nemili događaj i činjenicu da sam bio vani u to doba noći. Iako smatram da redari nisu bili korektni, nikome nije bila namjera upetljati se u probleme, tim više što su u našem društvu bile naše supruge i djevojke. Nisam se smio tako ponašati i učinit ću sve da se iskupim. Želim pomoći klubu da uspješno završi sezonu i osigura nastup u Premiershipu i sljedeće sezone", izjavio je Herd, a većina navijača Aston Ville je ovaj incident žestoko osudila.

"Patetične pijandure", "Nadam se da će s ovakvom žestinom igrati i protiv Tottenhama", "Oh, bože, čini se da slabo podnose alkohol", "Potpuni kreteni, pogotovo Herd, a sva trojica su sramota za Aston Villu", samo su neki od komentara navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nevjerojatno blaćenje imena kluba. Žao mi je zbog vlasnika kluba i navijača Aston Ville, moraju pokazati respekt prema dresu koji nose", izjavio je menadžer Aston Ville Alex McLeish koji je najavio da će klub nogometaše financijski 'oderati' te novac uplatiti u humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo